Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få et tilbud på din træterrasse
- Bestil et opkald

Med en rensning af din træterrasse, sikres den mod de alge angreb, den bliver udsat for i løbet af året. Det danske vejr kan være hård imod træterrassen. Her har alger, pest og mos gode betingelser for at gro. Med rens af din træterrasse har du mulighed for opretholde en pæn og algefri terrasse. Vil du gerne høre mere om processen, garantier, priser mv. kan du bestille et opkald ved hjælp af ovenstående formular.

Miljøvenlig rens af træterrasse

Det er vigtigt at vedligeholde sin træterrasse på samme måde som resten af huset. Du får en træterrasse, der har en længere levetid, og så slipper du for det omfattende arbejde med at skulle skifte træet ud med noget nyt.

Allerede efter det første år, hvor du har din træterrasse, vil du kunne se begyndende algevækst. Det er derfor vigtigt med algebehandling af træterrasse, og det vil vi gerne hjælpe dig med.

Som husejer er der tit mange praktiske opgaver både indenfor og udenfor, og at skulle foretage en rensning af træterrasse kan virke som en uoverskuelig opgave. Hvis der først er kommet et mørkt lag på din træterrasse, er den allerede angrebet af alger, og du vil derfor være nødsaget til at foretage både en afrensning og imprægnering. En terrasse med alger er ikke særlig pæn, og den bliver også glat, så der kan være risiko for, at man falder på den. Vi kan defor tilbyde dig både algebehandling og rensning af din træterrasse med miljøvenlige produkter, så du kan gå sommeren i møde med god samvittighed.
Professionel terrasserens
Komplet rensning af træterrasse

Terrasserens er løsningen til din træterrasse

Vi er meget stolte af vores arbejde, og ved at det giver et effektivt resultat at benytte sig terrasserens. Derfor tilbyder vi, at vi kommer og laver en gratis opmåling, samt en gratis terrasserens prøve. Så kan du se det effektive resultat, en afrensning kan gøre for din terrasse.

Du kan som alternativt bestille en terrasserens, hvor vi kan starte med at lave en prøve. Skulle du ikke være tilfreds med arbejdet, kan du uden beregning afmelde rensningen.

Du er som altid velkommen til at kontakte os for, at høre nærmere om vores produkter. Så kan vi sammen finde en løsning, udlægge en plan og pris, hvor begge parter kan være tilfredse.
Træterrasse rensning uden Nanoimprægnering

Træterrasse rensning uden Nanoimprægnering

Startpakke op til 30m2 - kun 3.000 kr

Normal pris: 5.000 kr

 

Skumbehandling af træet

Professionel og skånsom rensning

Pris pr. m2

 

 

Fra 39 kr

Bestil tilbud
Træterrasse rensning & Nanoimpægning

Træterrasse rensning & Nanoimpægning

Startpakke op til 30m2 - kun 3.600 kr

Normal pris: 6.000 kr

Skumbehandling af træet

Professionel og skånsom rensning

Nanoimprægnering med 12 holdbarhed

Pris pr. m2

 

 

Fra 54 kr

Bestil tilbud

Processen ved rens af træterrassen

Rens af din træterrasse foregår i tre trin. Vi starter med at påføre et lag af vores specialfremstillede rens, som trænger ind i træet, hvor det skal have god tid til at virke. Derefter bruger vi en højtryksrenser, som renser ved lavt trykt, så træet skånes så meget som muligt. Til sidst bruger vi imprægnering, når træet er tørt. Det kan godt tage et par dage, før træet er helt tørt, så imprægneringen kan ikke udføres samme dag, som vi har renset træet. Du behøver ikke at behandle din terrasse med olie, når den først har fået imprægnering, da der dannes en hinde, der beskytter træet, og derfor kan vand og skidt ikke trænge ind. Med denne behandling kan din træterrasse beholde sit flotte og ensartet udseende i op til 12 år.
Fliserena med 100% virkningsgaranti
01

Påførelse af skum og skånsom rensning

Vi påfører et lag af vores specialfremstillede terrasserens, som skal trænge ind i træet eller fliserne på terrassen, hvor den skal have lov til at virke. Vi renser terrassen ned med vores specialfremstillet højtryksrensere, som har et lavere tryk end normale højtryksrensere. Dette er mere skånsomt mod de overflader vi behandler. Vi benytter varmt vand til afrensningen.
02

Trærerrassen renses med rensekasse

Når skummet har fået lov til at virke, skal hele terrassen have en tur med vores rensekasse. Rensekassen arbejder nænsomt alt skidtet væk fra træets overflade, samtidig med at den renser træterrassen helt i bund. Under rensekassen sidder der nogle små hjul. Disse kan godt efterlade spor på din terrasse, der hvor de har kørt. Sporene er ikke skadelige, og træet vil lægge sig igen der hvor sporene kan ses.
03

Imprægnering af træterrassen

Imprægneringen af træterrassen gør, at du ikke skal oliere terrassen. Imprægneringen beskytter træet, ved at lægger en hinde på overfladen. Det gør at vandet ikke kan trænge igennem, men vil lægge sig som dråber ovenpå. Med en imprægnering af træterrassen kan du bevare et pænt og ensartet look i op til 12 år. Terrassen tåler stadig rensning og afvaskning, uden at imprægneringen tager skade. Du kan også vælge kun at benytte dig af rensningen og desinficeringen, og selv stå for oliering af terrassen.

Spørgsmål vedr. rens af træterrasse

Er rensningen skadeligt for træet?
Image

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende