Algefri

Facaderens med effektivt resultat

Facaderens er løsningen til facader, der er blevet en anelse triste at se på. Facaden på dit hus, dit firma eller på din butik er ansigtet udadtil. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt renser dine facader, så de fremstår flotte og indbydende.

En pæn og velholdt facade er med til at give dine kunder et godt førstehånds indtryk af din forretning. De signalere, at du har styr på tingene, og det skal kunderne vide lige fra det øjeblik de ankommer til din adresse. Hos Alge-Fri behandler vi alle type facader. Dette gøres på en skånsom og effektiv måde, som altid giver et yderst tilfredsstillende resultat.

Facaderens af virksomhedsdomicil
Facaderens-mobile

Facaderens til forskellige typer facader

Der benyttes flere forskellige metoder, når man skal behandle facader med facaderens. Ingen facader er ens. Derfor er det vigtigt, at du rådfører dig med professionelle fagfolk. De kan give dig den helt rigtige løsning, som sikrer rensningen bliver optimal. For en forkert behandling af facaden kan påføre skader, som efterfølgende er svære at rette op på. Det er situation, som ikke er ønskeligt for nogen, da det kan have omfattende økonomiske konsekvenser.

Undgå skader og fugtproblemer ved rens af træfacader

Nogle overflader skal behandles meget skånsomt. Det betyder, at de skal renses med et lavt tryk på hedvandsrenseren og med en højere vandtemperatur. Det kan eksempelvis være facader med en træbeklædning. Renser man den type facade med et for højt tryk, risikerer man at beskadige træværket. Det høje vandtryk laver spor i træet og efterlader det med ru og flosset overflade. Samtidig risikere man også, at få problemer med fugtskader da facade træ oftest ikke er helt så tæt som andet træ. Vandet kan derfor trænge ind bag facaden, og forårsage fugtproblemer.

Undgå skader og fugtproblemer ved rens af træfacader

Hos Alge-Fri tilbyder vi flere forskellige typer facaderens. Alt efter hvilken type facade du har, finder vi altid en løsning på rensningen.

De mest almindelige typer af facaderens, som vi benytter er:

  • Algebehandling af facade
    Rensning af facade med koldt vand, der sprøjtes på ved et højt eller lavt tryk.
  • Facaderens med varmt vand, der sprøjtes på ved et højt eller lavt tryk.
  • Imprægnering af facader, alt afhængig af type.

 

Typer af facader

Materialerne der bruges til facader er typisk en af disse. Derfor har vi specialiseret os i at rense:

  • Betonfacader
  • Træfacader
  • Aluminiums- og stålfacader
  • Murstensfacader


Vi renser også mange andre typer facader end de førnævnte, og kan altid vejlede dig i hvilken facaderens, der er bedst egnet til netop dit hus, firma eller butik.

En årlig rensning af facaden er en god investering

Du kan vælge, at booke en årlig rensning af dine facader. Dermed har du altid en facade, der står skarpt og pænt, til at tage imod kunder eller besøgende. Med den årlige facaderens sikrer du at alger, mos og andre begroninger holdes væk fra dine facader.

Facaderensen er med til at forlænge levetiden på dine facader, da du hele tiden holder skadelige begroninger i skak, og ikke giver dem mulighed for at tære på facaden. I sidste ende betyder det, at dine facader holder længere og du undgår større reparationer.

Vi laver en plan for dine facader

Hos Alge-Fri er det vigtigt for os at inddrage dig i samarbejdet. Vi laver en fælles plan for hvordan, vi skal behandle dine facader. Vi fortæller dig, om de ting du selv kan sørge for og skal holde øje med, ind mellem vores behandlinger af din facade. Ud fra det udarbejder vi en plan og en pris for den givne opgave, samt et overslag på det løbende vedligehold.

Vi ønsker, at du som kunde får den bedst oplevelse, når du benytter dig af vore tilbud. Har du spørgsmål til de forskellige typer facaderens, eller er i tvivl om din facade kan tåle, at blive renset – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og uddyber også gerne nærmere ved tvivlsspørgsmål.

Spørgsmål og svar

Hvad koster det at få renset facaden?

Det er svært at give en nøjagtig pris på hvad en facaderens koster, da der er mange forskellige faktorer i spil. Prisen afhænger blandt andet af hvilken type facader der er tale om, hvor hårdt angrebet den er og hvor høj facaden er (skal vi bruge en lift). Mange af vore kunder har en forventning om prisen på en facaderens er meget høj, og bliver derfor positivt overrasket, når de hører at prisen ligger mellem 30 – 80 kr / m2

Kan man imprægnere facaden?

Rigtig mange facader kan imprægneres, hvilket er en kæmpe fordel for dig. En imprægnering af facaden sikrer dig nemlig imod vedvarende mos og algevækst. Hos Alge-fri yder vi 20 års garanti, når vi imprægnerer facader. Hvis du som kunde bestiller en rens og imprægnering af din facade, og samtidig laver en aftale med os om en årlig rens facade. Så garanterer vi, at dine facader er mos og algefri de næste 20 år!