Fliserens & rensning

Fliserens & rensning af fliser – Få flotte fliser uden flisepest med tilfredshedsgaranti!

Vi tilbyder afrensning og imprægnering af alle typer belægningssten og vi dækker hele Danmark ! Vi afrenser fliserne med vores specialudstyr så fliserne bliver lige så rene som nye fliser, efter fliserne er blevet renset giver vi dem en desinficering så de sidste algespore der måtte være tilbage i fliserne bliver fjernet, herefter påføres imprægneringe som sikre dig et perfekt resultat i mange år, imprægneringen påføres typisk nogen dage efter rensen er færdig da fliserne skal have lov at tørre ud.

Gratis prøve og tilfredshedsgaranti!

Vi er så sikre på vores arbejde at vi tilbyder alle at komme og lave en gratis prøve og opmåling før du bestiller. Du kan også vælge at bestille os til opgaven og når vi kommer for at udføre arbejdet kan vi lave prøven og er du ikke tilfreds kan du afmelde på selve dagen uden omkostninger.

Flisepest og arbejdsprocessen for rensning af fliser – Ingen algespore

Dag 1 – Fliserne afrenses med vores specialudstyr hvorefter de er helt rene og pæne, alle alge, flisepest og andet skidt på fliserne forsvinder helt.

Dag 1 – Fliserne sprøjtes med en desinficering så de sidste algespore i fliserne også forsvinder og fliserne skal nu blot have tid til at tørre.

Nano imprægneringen fliser

Dag 2 – ( 1-2 uger efter rensen ) En transparent nano imprægneringen fliser påføres på fliserne, dette gøres med en lavtryks sprøjte og fliserne får et godt lag for at sikre kvaliteten. Efter nano imprægneringen på fliserne er påført er arbejdet færdigt.

Kun hos os får du:

– Gratis prøve og opmåling før bestilling.

– 20 års garanti mod alger og flisepest.

– Fjernet alt flisepest og alger

– Kun dansk arbejdskraft.

– Tilfredshedsgaranti.

RING 70 26 10 11 for priser eller bestilling.

Fliserens er den eneste sikre løsning mod flisepest. Læs også mere om vores rensning af fliser.

Læs også om fliserens fra Algekvit her:

Fliserens