Algefri

Fliserens - Får dine fliser til at fremstå som nye

Resultaterne af en fliserens, kan være så utrolige at du ikke tror dine egne øjne. Hvis dine fliser har plamager af både hvide, gule og grønlige pletter, så har de fået flisepest. Flisepest er ikke et kønt syn, og mange husejere tror, at den eneste løsning på problemet er at anlægge nye fliser, men det er det ikke
FørEfter
FørEfter
FørEfter

Vi er så sikre på resultatet, at vi tilbyder dig en gratis prøverensning

En fliserens fra Alge-fri er så effektiv, at dine fliser kommer til at fremstå, som var de nye. Ja faktisk er vi så sikre på vores resultatet af vores fliserens, at vi tilbyder dig en gratis prøverensning af dine fliser. Vi renser 1 x 1 meter af dine fliser, også kan du med egne øjne se det utrolige resultat.

En fliserens kan holde mange år

Rensningen af dine flise kan holde mange år frem i tiden. Vælger du samtidig, at vi skal imprægnere fliserne efter de er renset, giver vi 20 års garanti mod flisepest og vedvarende alger på dine fliser*

Processen for fliserens

Det er ikke kun gamle fliser vi anbefaler behandling af. Har du fået lagt helt nye fliser, er det en god ide, at du sørger for at imprægnere dem hurtigst muligt. Imprægneringen har nemlig det formål at lukke fliserne, hvilket betyder at de ikke optager nær så meget vand.

Fordelen er, at det mindsker risikoen for frostsprængninger i overfladen på flisen. Samtidig giver det svære forudsætninger for at alger kan sætte sig fast på flisen. Imprægneringen er i høj grad med til at forlænge levetiden på dine fliser, og derfor en rigtig god ide.

Når vi igangsætter vores fliserens, foregår det i forskellige intervaller. Det gøres således for det bedste resultat. Herunder kan du læse, hvad vi foretager i de forskellige intervaller.

Afrensning af fliser

Første del i processen er afrensning af fliserne. Det foregår med vores special udviklet børste, som kun renser med postevand. Børsten renser grundigt og dybdegående uden kemikalier og uden at beskadige flisen. Fliserensen gør fliserne helt fri for alle uønskede belægninger, som alger, mos og flisepest.

Når flisen er renset, kan du allerede se resultatet. Dog efterlader fliserensningen fliserne åbne og ubeskyttet, hvilket gør er de hurtigt vil blive angrebet af flisepest igen. Derfor er næste del i processen utrolig vigtig.

Desinficering af fliser

Anden del af processen er desinficering. Efter fliserens, skal fliserne nu have en desinficering. Desinficeringen ligger sig som en skum ovenpå fliserne. Her trækker den langsomt helt ind i flisen og fjerner de dybereliggende alger. Denne del af behandlingen er meget vigtig, da det er med til at modvirke fremtidige grønlige belægninger på dine fliser.
Desinficeringen er er trukket helt ind i flisen når flisen er tør.

Vi anbefaler, at du lader dine fliser desinficere hvert år. Med en årlig desinficering, sikrer du at dine fliser fremstår pæne og rene hele året rundt.

Imprægnering den sidste finish

Sidste del af en fliserens er imprægnering. Imprægneringen kan ikke påføres lige efter fliserne er blevet renset og desinficeret. Her skal man vente 1 til 2 uger efter flise rensningen. Vi kommer derfor tilbage og påfører en transparent nano imprægnering.

Vi bruger en imprægnering som er 100% miljøvenlig, og derfor hverken skader blomster eller buske. Det at imprægneringen er farveløs betyder, at dine fliser bevarer deres originale farve, og du ikke vil opleve nogen form for farveforskel.

Påførelse af imprægnering

Med en lavtrykssprøjte påføres fliserne et godt lag transparent nano imprægnering. Dette sikrer beskytter overfladen optimalt, samt mindsker nye begroninger af alle slags.

Bedste årstid for fliserens

Generelt siger man at en fliserens kan foretages fra fra det tidlige forår og frem til sidst på efteråret. Da vi med vores specialudstyr har vi mulighed for at rense med vand der opvarmes til 130 grader, kan vi rense dine fliser hele året rundt. Hvis der ligger sne på dine fliser, vil det varme vand vi benytter, smelte sneen væk. Du vil derfor stadig få det samme resultat uanset årstid.

Typer af fliser der kan renses

Vi tilbyder fliserens til alle type fliser, der er ingen typer af belægningssten, som vi ikke kan behandle. Det samme gælder for imprægnering af fliser. Vi anbefaler altid, at man får imprægneret sine nyanlagte fliser, da det forlænger levetiden på dem. Samtidig er det også med til, at sikre det rene og pæne look i stenene fremover.

Fliserens en billig og miljøvenlig fremtid

Med fliserens fra Alge-Fri bliver dine gamle fliser rene og får et fornyet liv, på ganske få timer. Både din terrasse eller indkørsel kommer til at fremstå som ny med en fliserens. Så der er i langt de fleste tilfælde ingen grund til at anlægge nye fliser. En anlægning af nye fliser gavner hverken dig, din pengepung eller miljøet. Derfor er det en god ide at overveje en billig og nænsom fliserens fra Alge-Fri.

Vi værner om miljøet

Ved at benytte dig af en rensning og imprægnering af dine gamle fliser, værner du om miljøet. Når du genbruger dine gamle fliser, sparer du også på naturens ressourcer, ved at bevare dem. Det er bestemt en løsning, vi værner højt hos Alge-Fri.

Kontakt os og hør nærmere om vores løsninger, så finder vi en løsning og en fornuftig pris til dig.

* Garantien på 20 år forudsætter, at du tilmelder dig vores årlige vedligeholdelsesaftale, hvor vi en gang årligt kommer forbi dig, og sprøjter dine fliser med en vedligeholdelses skum.

Nano imprægneringen fliser

play-video.jpg

Bestil tilbud på fliserens

Indsend dit navn og nummer, så ringer vi til dig