Algebehandling

Algebehandling

Algebehandling af fliser, facader og tage

En algebehandling virker på alle hårde overflader så som fliser, facader og tage, en behandling fjerne effektivt alger uden at skade sten og bygninger, en behandling virker hurtigt på grønne alger, det tager ofte kun 2-3 uger efter påkørslen til algerne er væk, en algebehandling er en kemisk behandling på samme måde som når man sprøjter mod ukrudt.

algebehandling af fliser

Er en behandling med algemiddel forlig for mennesker?

Både ja og nej, det klart at det algemiddel der er i en algebehandling ikke er noget der skal påføres huden, drikkes eller på anden måde skal i direkte kontakt med mennesker, men omvendt så er det heller ikke noget man dør af at få på huden man skal blot vaske det af igen hurtigst muligt.

Læs om vores alge-stop på forsiden, samt priser

Hvad med andre planter i haven under en behandling med algefjerner?

Det vigtigt at man før besøget af vores algebehandlings medarbejder har sikret sig at afdække blomster og andet grønt der står i nærheden af huset, er du hjemme under behandlingen kan du også som alternativ skylle samtlige planter af efter endt behandling. Det kan ikke undgås at ramme nærtstående planter og buske og sker dette kan man risikere at det ramte visner, mister blade og blomst eller helt dør hvis man er uheldig!

Du kan bestille algebehandling ved at trykke på denne tekst: