Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Professionel behandling af flisepest
- Bestil et opkald

Hos Alge-Fri tilbyder vi en professionel og effektiv fliserens, som nænsomt fjerner flisepest og alger. Vi har mange års erfaring med bekæmpelse af flisepest og bruger vores erfaring, samt specialdesignet udstyr og specialudviklede rensemidler, hvorfor vi kan garantere dig en fliserens, der kommer flisepesten til livs.

Kom flisepest til livs fra kun 29 kr /m2

En maskinrens fjerner flisepest

Flisepest er genstridige hvide, gule eller grønlige plamager som spreder sig på terrasser, indkørsler og andre stenbelægninger. Flisepest er velkendt for mange husejere rundt om i landet.

Fliserens er en dyberegående metode end en algebehandling. En algebehandling fjerner effektivt alger og mos i overfladen, men har ikke nogen effekt på flisepest. Her er det nødvendigt med en grundig fliserens, som er en proces i flere intervaller.

Intervallerne for at komme flisepesten til livs er:

  1. Først en fliseafrensning, der renser fliserne helt fri for alle uønskede belægninger som alger, mos og flisepest.
  2. Dernæst er det en desinficering af fliserne, som er et skumlag, der trækker dybt ned i flisen og fjerner de dybereliggende alger, som danner grobund for flisepesten.
  3. Slutteligt udfører vi en imprægnering af dine fliser. Imprægneringen beskytter flisernes overflade optimalt og mindsker nye belægninger af alle slags og den beskytter samtidig mod frostskader.
Professionel fliserensning fjerner flisepesten fuldstændigt
Bekæmpelse af flisepest før og efter billeder

Hvad er flisepest egentlig?

Selvom navnet flisepest lyder voldsomt, så er flisepest en harmløs blanding af svamp og grøn- eller brunalge, også kaldet lav eller lavsvamp. Flisepest eller lav er en yderst beskeden organisme, der kan vokse på fugtige og næringsløse overflader, hvorfor fliser er et ideelt sted for disse belægninger, og klimaet i Danmark ligeledes er ideelt for væksten.

Flisepesten er agressiv

Flisepest kan være svær at slippe af med, når den først har fået fat i dine fliser eller andre stenbelagte områder omkring din bolig. Den breder sig meget aggressivt og har derfor fået navnet flisepest. Der findes mange arter af flisepest i Danmark, men fælles for dem alle er, at de som nævnt stortrives på fugtige overflader og ikke kræver meget næring for at vokse.

Hvorfor spreder flisepest sig?

Flisepesten kom for alvor til Danmark i begyndelsen af 00´erne. Udbredelsen af flisepesten skyldes primært en formindskelse af svovlforureningen i Danmark, hvilket er et godt tegn for miljøet, men det betyder samtidig ekstra arbejde for de danske husejere, i forhold til at holde fliser, indkørsler og andre stenbelægninger rene og indbydende.

Fliserena med 100% virkningsgaranti

Flisepest er svært at komme til livs på egen hånd

Det er svært at undgå, at terrassen, indkørslen og andre stenbelagte områder med tiden bliver ramt af flisepest og alger, hvis man ikke renser og siden vedligeholder disse overflader. Flisepest og andre belægninger får flise- og stenbelagte områder omkring din bolig til at se beskidte og slidte ud. Det skader ikke umiddelbart dine fliser at være belagt med flisepest, men det skæmmer dem. Flisepest finder grobund i flisernes dybereliggende algebelægning samt i revnerne mellem fliserne, hvorfor det er svært at komme disse belægninger til livs på egen hånd.

Afrensning af fliser er ikke en gør-det-selv opgave

Rensning af fliser er ikke nogen `Gør det selv´ opgave. Det er muligt at rense fliser og andre stenbelagte områder på egen hånd, men du vil opleve, at resultatet ikke holder i lang tid. En grundig afrensning af fliser og andre stenbelagte områder kræver adgang til det rigtige professionelle udstyr og de helt rigtige produkter til opgaven. Hos Alge-Fri er vi specialister på området. Vi har mange års erfaring og bruger den helt rigtige professionelle metode, hvorfor vi kan garantere dig, at vi kommer flisepest og vedvarende alger til livs på netop din terrasse eller andre stenbelagte områder omkring din bolig.

Alge-Fri giver 20 års garanti på fliserens

Når du bestiller en fliserens hos Alge-Fri giver vi 20 års garanti, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om flisepest eller vedvarende alger de næste 20 år!

Vi giver 20 års garanti på vores fliserens og imprægnering, når du efterfølgende tegner en vedligeholdelsesaftale. Fordelen for dig som kunde med en vedligeholdelsesaftale er netop, at du de næste 20 år kan regne med, at du ikke på egen hånd skal kæmpe med vedvarende alger eller flisepest. Opstår der i løbet af de 20 år et nyt angreb af flisepest eller anden vedvarende tilgroning, da dækker vores garanti naturligvis. Vi lever op til garantien og fjerner naturligvis nye og uønskede belægninger. Vedligeholdelsesaftalen inkluderer udover garantien en årlig desinficerende skumbehandling som er den vedligeholdelse af dine fliser, der sikrer et langtidsholdbart resultat.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Gratis prøve på rensning af fliser

Kunne du tænke dig, en gang for alle, at få bugt med flisepesten, men er usikker på om dine fliser kan blive helt rene eller kan tåle en sådan behandling, da kan du gøre brug af vores gratis prøverens. Før du beslutter dig og bestiller en komplet fliseafrensning, kan du bestille en prøverens, hvor vi kommer ud til dig og renser ca. 1 x 1 m på dine fliser, så du med egne øjne kan se resultatet, og på den måde blive overbevist om, at det er muligt at komme flisepesten helt til livs. Hos Alge-Fri mener vi, at en prøverens er en meget tryg måde for vores kunder at stifte bekendtskab med resultatet af vores effektive flisererens. Du ser resultatet på forhånd og ved derfor hvad du kan forvente af en fliseafrensning, inden du bestiller den.

Nyt liv til dine fliser
Det er nemlig svært at forstille sig, at fliser og andre stenbelagte områder omkring din bolig kan blive som nye igen, når de stenbelagte områder er helt tilgroede. Mange husejere kæmper en forgæves kamp mod flisepest og vedvarende algebelægninger, netop fordi det kræver en dyberegående fliseafrensning at komme disse vækster til livs. Det er en opgave for professionelle fagmænd, ellers bliver resultatet ikke som ønsket.

Hos Alge-Fri benytter vi professionelle løsninger, så dine fliser, din indkørsel og andre stenbelagte områder omkring din bolig bliver helt rene og indbydende. Fliserens er en økonomisk og miljøvenlig løsning, idet du ikke behøver at lægge nye og dyre sten for at få en pæn terrasse. Samtidig fjernes det beskidte og slidte udseende på dine gamle fliser, så de fremstår som nylagte. Flisepest og vedvarende algevækst på fliser og andre stenbelagte områder omkring din bolig er ikke et kønt syn, men Alge-Fri tilbyder en professionel og effektiv service, der hurtigt og billigt forskønner stenbelagte områder omkring din bolig.   

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende