Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få et tilbud på facaderens
- Bestil et opkald

Er i en boligforening eller udlejer? Så kan vi lave et samlet tilbud på alle jeres ejendomme. Vi kan samtidig give et tilbud på en årlig rensning af jeres facader. Er du privat eller evt. butiksejer, og står du selv for rensningen af dine facader? Kan vi ligeledes give dig et tilbud, baseret på antal af m2 facader der skal renses, og hvor ofte disse bør renses.

Facaderens med effektivt resultat

Facaderens er løsningen til facader, der er blevet en anelse triste at se på. Facaden på dit hus, dit firma eller på din butik er ansigtet udadtil. Derfor anbefaler vi, at du jævnligt renser dine facader, så de fremstår flotte og indbydende.

En pæn og velholdt facade er med til at give dine kunder et godt førstehånds indtryk af din forretning. De signalere, at du har styr på tingene, og det skal kunderne vide lige fra det øjeblik de ankommer til din adresse. Hos Alge-Fri behandler vi alle type facader. Dette gøres på en skånsom og effektiv måde, som altid giver et yderst tilfredsstillende resultat.

Facaderens til forskellige typer facader

Der benyttes flere forskellige metoder, når man skal behandle facader med facaderens. Ingen facader er ens. Derfor er det vigtigt, at du rådfører dig med professionelle fagfolk. De kan give dig den helt rigtige løsning, som sikrer rensningen bliver optimal. For en forkert behandling af facaden kan påføre skader, som efterfølgende er svære at rette op på. Det er situation, som ikke er ønskeligt for nogen, da det kan have omfattende økonomiske konsekvenser.

Professionel facaderens
facaderensning der gør en forskel

Undgå skader og fugtproblemer ved rens af træfacader

Nogle overflader skal behandles meget skånsomt. Det betyder, at de skal renses med et lavt tryk på hedvandsrenseren og med en højere vandtemperatur. Det kan eksempelvis være facader med en træbeklædning. Renser man den type facade med et for højt tryk, risikerer man at beskadige træværket. Det høje vandtryk laver spor i træet og efterlader det med ru og flosset overflade. Samtidig risikere man også, at få problemer med fugtskader da facade træ oftest ikke er helt så tæt som andet træ. Vandet kan derfor trænge ind bag facaden, og forårsage fugtproblemer.

Hos Alge-Fri tilbyder vi flere forskellige typer facaderens. Alt efter hvilken type facade du har, finder vi altid en løsning på rensningen.

De mest almindelige typer af facaderens, som vi benytter er:
  • Algebehandling af facade
  • Rensning af facade med koldt vand, der sprøjtes på ved et højt eller lavt tryk.
  • Facaderens med varmt vand, der sprøjtes på ved et højt eller lavt tryk.
  • Imprægnering af facader, alt afhængig af type.

Spørgsmål vedr. Facaderens

Kan i lave en plan for rensning af mine facader?
Hos Alge-Fri er det vigtigt for os at inddrage dig i samarbejdet. Vi laver en fælles plan for hvordan, vi skal behandle dine facader. Vi fortæller dig, om de ting du selv kan sørge for og skal holde øje med, ind mellem vores behandlinger af din facade. Ud fra det udarbejder vi en plan og en pris for den givne opgave, samt et overslag på det løbende vedligehold.

Vi ønsker, at du som kunde får den bedst oplevelse, når du benytter dig af vore tilbud. Har du spørgsmål til de forskellige typer facaderens, eller er i tvivl om din facade kan tåle, at blive renset – så tøv ikke med at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig, og uddyber også gerne nærmere ved tvivlsspørgsmål.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende