Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få et tilbud på algerensning af fliser
- Bestil et opkald

Algevækst på fliser eller andre stenbelægninger er et ret udbredt problem for mange boligejere rundt om i Danmark pga. det fugtige klima. Der er også i de senere år en tendens til længere perioder med mere regn, hvilket betyder endnu bedre vækstvilkår for de mange forskellige slags alger, der findes i den danske natur. Med dette danske klima er det næste umuligt at holde fliser og andre stenbelægninger rene og frie for alger og andre belægninger.

Algerens af fliser fra kun 29 kr /m2

Professionel og effektiv algerens af dine fliser

Alge-Fri udfører professionel og effektiv algerens af dine fliser og andre stenbelægninger på dine udendørs områder. Når du opdager, at din terrasse eller din indkørsel trænger til en algerens, så er det bedst at reagere med det samme. Problemet med algevækst bliver ikke mindre med tiden – og slet ikke med det danske våde klima. Det er svært at komme algerne til livs på egen hånd og næsten umuligt, hvis algevæksten har sat sig rigtig godt fast, hvilket den hurtigt gør.

 

Algerens af fliserne er en god investering

Faktisk er en algerens en god investering, hvis du har helt nylagte fliser eller sten, så undgår du nemlig, at de sidenhen skal renses. En fliserens er en mere omfattende behandling end en algerens – også rent økonomisk. Vi anbefaler derfor en årlig vedligeholdende algerens af dine fliser og sten, den sikrer, at der i fremtiden ikke kommer alger og andre belægninger på dine fliser og sten. Med regelmæssig algerens af dine fliser vil du opnå en flot og algefri overflade, og du vil således også forlænge dine flisers levetid. Ved en regelmæssig algebehandling i alt fald en gang årligt, da vil du også kunne mindske væksten af flisepest eller går lav.

Afrensning af alger på fliser
Algerens af fliser

Miljøvenlig afrensning af fliser

Hos Alge-Fri bekæmper vi alger på en professionel og miljørigtig måde, det synes vi er vigtigt. Vi bruger derfor udelukkende miljøvenlige og miljøgodkendte algemidler i forbindelse med vores algerens. Det færdige slutresultat er lige så godt, som ved brug af produkter der ikke er miljøgodkendte. Vi bruger således et miljøgodkendt algemiddel i forbindelse med algerensen. Midlet skader ikke de behandlede overflader, og det skader heller ikke omgivelserne, men det har en hurtigvirkende og dræbende effekt på algerne.

 

Algerensens virkning på fliserne

Selve algerensen foregår på den måde, at vi sprøjter algemidlet i et skumlag på de ønskede overflader, hvorefter algemidlet har en kemisk reaktion på algerne. Vi benytter professionelt udstyr, der sikrer en jævn fordeling af algemidlet, så det virker optimalt. Alt afhængig af hvor voldsomt overfladerne er angrebet og hvilke alger der er tale om, da vil algerensen have forskellige varighed i tid. Der kan således gå alt fra nogle få uger og i sjældnere tilfælde op til et år før den fulde virkning af en algerens kan ses. En algerens samarbejder med det danske vejr, da det er vejr og vind, der med tiden fjerner de døde alger fra den behandlede overflade.

Alger har idelle vækstbetingelser i Danmark

Det danske klima er som nævnt ideelt for algevækst, og der findes mange forskellige slags alger. Alger er meget små planter, de er enkeltcellede organismer, og de findes overalt i den danske natur. Den bedst kendte algevækst er de velkendte grønlige belægninger, som ses på mange overflader på bygninger og andre arealer rundt om i landet. Algevækst findes også i gule, hvide, grå eller sorte arter. Uanset er algevækst ikke et kønt syn og den skæmmer overfladerne omkring din bolig. Algevæksten er på samme tid ødelæggende for de overflader hvorpå de vokser. Det gælder naturligvis også for dine fliser og andre stenbelagte arealer omkring din bolig.

Fliserena med 100% virkningsgaranti

Algerens eller fliserens

Hvis algevæksten har sat sig rigtig godt fast, er det svært at komme algerne til livs udelukkende med en algerens. I tilfælde hvor fliserne er meget hårdt angrebet af alger og andre belægninger, da bør man få en fliserens. Hos Alge-Fri udfører vi også fliserens af dine fliser og andre stenbelagte områder. Med vores effektive fliserens og professionelle udstyr, er det muligt at rense fliserne helt rene for algevækst og anden belægning uden at ødelægge flisernes overflade. Efter en fliserens vil dine fliser og andre sten fremstå fuldstændig som da de blev lagt.


En fliserens fjerner også den genstridige flisepest eller går lav, som en algerens heller ikke kan komme til livs. Fliserens er en dyberegående metode end en algebehandling. En algebehandling fjerner effektivt alger og anden tilgroning, men den har ikke nogen effekt på flisepest og ukrudt. Her er det nødvendigt med en grundig fliserens, som er en proces i flere intervaller.

Disse intervaller er først en fliseafrensning, der renser fliserne helt fri for alle uønskede belægninger som alger, mos og flisepest.

Dernæst er det en desinficering af fliserne, som er et skumlag, der trækker dybt ned i flisen og fjerner de dybereliggende alger, som danner grobund for flisepesten.

Slutteligt udfører vi en imprægnering af dine fliser. Imprægneringen beskytter flisernes overflade optimalt og mindsker nye belægninger af alle slags og den beskytter samtidig mod frostskader.

Flisepest kan være svær at slippe af med på egen hånd, når den først har fået fat i dine fliser eller sten. Den breder sig meget aggressivt og har derfor fået navnet flisepest. Selvom navnet lyder voldsomt, så er flisepest en harmløs blanding af svamp og grøn- eller brunalge, også kaldet lav eller lavsvamp.

Der findes mange arter af flisepest i Danmark, men fælles for dem alle er, at de stortrives på fugtige overflader og ikke kræver meget næring for at vokse. Fliser er derfor et ideelt sted for flisepest, og klimaet i Danmark er ligeledes ideelt for væksten.

Om Alge-Fri

Alge-Fri er en ung og dynamisk virksomhed. Vi har dygtige medarbejdere, der har arbejdet i algebehandlingsbranchen i mange år. Vi har en høj faglighed og prioriterer god service højt. Hos Alge-Fri er en aftale en aftale, og kunden er altid vores vigtigste prioritet. Vi går hverken på kompromis med vores service eller vores faglighed i forhold til at løse de aktuelle opgaver. Med faglighed og god dialog sikrer vi, at vi kan stå inde for at løse den aktuelle opgave, som aftalt.


Alge-Fri yder således professionel, miljøvenlig og effektiv algerens af alle typer overflader omkring din bolig og på dine udendørs arealer. Vi har mange års erfaring indenfor algerens og hjælper vores kunder over hele landet med at komme algerne til livs. Oplever du, at fliser eller andre stenbelagte områder omkring din bolig er angrebet af uønsket algevækst, så er en effektiv algerens fra Alge-Fri en nærliggende løsning på problemet.

Er situationen den, at en algerens af dine fliser og andre stenbelægninger ikke er nok i forhold til at komme algevæksten til livs, så kan vi som nævnt også tilbyde en professionel og effektiv fliserens. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende prøverens af dine fliser på ca. 1 x 1 m, så du med egen øjne kan se det flotte resultat. Efter den gratis prøverens giver vi dig et uforpligtende tilbud på rens og imprægnering på resten af dine fliser. En fliserens fra Alge-Fri er så effektiv, at dine fliser og andre sten belægninger, i løbet af ganske få timer, kommer til at fremstå helt rene og indbydende, som var de helt nye. Rensningen af dine fliser kan efterfølgende holde mange år frem i tiden. Vælger du samtidig, at vi skal imprægnere fliserne efter de er renset, hvilket vi anbefaler, da giver vi 20 års garanti mod flisepest og vedvarende alger på dine fliser.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende