Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Er du i tvivl?
-Bestil et opkald

Er du i tvivl om hvilken type algebehandling du skal vælge? Så bestil et opkald i ovenstående formular. Vi kontakter dig, og svarer på de spørgsmål du har i forbindelse med vores algebehandlinger. Sammen finder vi den rette løsning!

Algebehandling - forlæng levetiden på taget

Algebehandling er en billig og god måde at forlænge levetiden på taget, træterrassen mm. Med behandlingen slipper du nemt og effektivt af med algeproblemet. Efterfølgende kan du nyde det flotte resultat mange år frem i tiden. Hos Alge-Fri har vi mange års erfaring inden for algebehandlinger, og vi betjener kunder i hele Danmark. Du kan finde flere informationer om de type overflader vi behandler, samt processen her på siden.​

Algebehandling virker på forskellige overflader

Hos Alge-Fri behandler vi flere forskellige typer overflader. Vi behandler blandt andet overflader som fliser, tage, facader og træterrasser. Trænger dine overflader til en kærlig behandling og forlænget levetid, er en algebehandling løsningen der skal til.

En billig og fornuftig økonomisk investering​

Når du køber en algebehandling hos os, investerer du også i levetiden på dit tag. Når alt kommer til alt, kan en løbende behandling af alger betale sig.

En algebehandling er en form for vedligeholdelse af taget, som er med til at sikre en forlænget levetid, da de skadelige konsekvenser af algerne elimineres. Selve algerensningen er en kort proces, hvor vi kommer algerne til livs med en specialudviklet skum der sprøjtes på taget. Det langt billigere, for dig som kunde, løbende at få algebehandlet taget.

Lader du det stå til og giver algerne frit spil, nedbrydes taget hurtigere og du ender i mange tilfælde med knækkede tagsten og et utæt tag. Når vi hos Alge-Fri er færdige med behandlingen, står du med et helt rent tag. Du skal dog være opmærksom på, at algebehandlingen ikke fjerne mos på taget. Hvis taget ikke har været algebehandlet før, kan det godt kræve mere end en behandling for, at få bugt med alle algerne.
Professionel algebehandling

Algebehandling på den miljøvenlige måde

Kom algerne til livs med en professionel og miljørigtig algebehandling. Som professionel algebehandler er det vigtigt for os, at vi anvender et miljøgodkendt algemiddel. Vi bruger det eneste miljøgodkendte algemiddel. der findes på det danske marked. Resultatet er ikke til at tage fejl af. Du får et lige så flot slut resultat, som ved de mere kemiske og miljøskadelige midler der findes til algebehandling.

Algemidlet bliver sprøjtet på de angrebne overflader, hvorefter midlet har en kemisk reaktion på algerne. Det betyder at de efter ca. 2 til 3 uger dør. Behandlingen mod alger arbejder i samspil med det danske vejr, hvilket effektivt fjerner algerne fra overfladerne. Alt afhængig af hvor slemt dine overflader er angrebet, vil en behandling tage mellem 2 til 6 måneder, før du kan se det endelige resultat.

Vi anbefaler altid, at du får udført en årlig algebehandling af dit tag. Det sikrer, at algerne ikke tager overhånd og gør uoprettelig skade på taget.
Algemidlet skader ikke de behandlede overflader. Det har en hurtigvirkende og dræbende effekt på de grønne alger.

Spørgsmål vedr. algebehandling

Er en algebehandling farlig for mine planter?
Alle algemidler indeholder kemi der ikke er godt for planter. Den type af algemiddel vi bruger, slår ikke dine planter ihjel hvis de bliver ramt under behandlingen. Men du kan risikere, at planterne bliver plettet eller mister blade og blomster, der hvor de bliver ramt. Vi anbefaler af samme grund, at du flytter eller dækker de af dine planter til, som står i nærheden af vores arbejdsområde.
Professionel algebehandling

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende