Algefri

Træterrasse rens

Få et tilbud på rens af træterrasse

Udfyld formularen med dine oplysninger, så kontakter vi dig med et tilbud

Rens og vedligehold af træterrassen

Sommertid er lig med mere tid på terrassen, da dagene bliver længere og varmere, og vi flytter mange af vores aktiviteter udenfor. En pæn og velholdt terrasse indbyder til hygge, grill og gæster. Mange husejere bruger deres terrasse som forlængelse af deres hus, hvor der tilbringes mange timer, og derfor er det vigtigt at give din træterrasse behandling, så den holder sig pæn og indbydende i mange år. Vi hjælper dig gerne med dette, og vi tilbyder professionel rensning af træterrasse til en fornuftig pris. Vi vil gerne give dig et uforpligtende tilbud, og du kan enten indsende dine oplysninger her på hjemmesiden, eller du er også velkommen til at ringe eller skrive til os.

FørEfter
FørEfter

Der dannes hurtigt alger på træterrassen

En træterrasse er meget udsat i det danske vejr, og der dannes meget hurtigt algevækst oven på træet. At skulle rense en stor træterrasse, kan for mange være en træls og uoverskuelig opgave for mange. Det gør at mange vælger at springe opgaven over.

Du skal ikke springe behandlingen over

Hvis du ikke har fået renset din træterrasse. Vil du allerede efter 1. år opleve algevækst på terrassen. Algerne lægger sig som et sort lag ovenpå træet. Det sorte lag du kan se på din træterrasse, er alger der har angrebet træet. Det resulterer i at terrassen utrolig glat og farlig at gå rundt på, når den er våd. Allerede på det tidspunkt er det for sent, at begynde en algebehandling. Du bliver nødt til at foretage en mekanisk vask af terrassen, og afslutte den med en imprægnering.

Den mekaniske vask af træterrassen

Hos Alge-Fri har vi løsningen til dig, der vil til bunds i algerne på terrassen. Vi tilbyder både algebehandling af nye terrasser, samt mekanisk afrensning og imprægnering af din eksisterende træterrasse. Vi har en række af gennemtestede produkter, som er utrolig effektive til rensning af træterrassen. Det er blandt andet de samme produkter vi bruger til blandt andet fliserens, tagrens, algebehandling og facaderens. Produkterne er både miljøvenlige og renser din terrasse helt i bund.

Skånsom rens af træterrassen

Når vi foretager en rensning af træterrassen, så er der flere trin i processen, der til sidst giver et ønskeligt resultat. Både udstyr og renseprodukter er skånsomme overfor træet. Dermed bevare træets smukke strukturer og overfladen efterlades flot uden skader. Her kan du læse, hvordan proceduren for rensningen af træterrasser foregår.

Første trin: Desinficering af træet

Vi påfører et lag af vores specialfremstillede terrasserens, som skal trænge ind i træet på terrassen, hvor den skal have lov til at virke. Vi renser terrassen ned med vores specialfremstillet højtryksrensere, som har et lavere tryk end normale højtryksrensere. Dette skåner træet og giver ingen skader på træet. Vi benytter varmt vand til afrensningen.

Andet trin: Afrensning af træterrasse

Vi påfører et lag af vores specialfremstillede terrasserens, som skal trænge ind i træet på terrassen, hvor den skal have lov til at virke. Vi renser terrassen ned med vores specialfremstillet højtryksrensere, som har et lavere tryk end normale højtryksrensere. Dette skåner træet og giver ingen skader på træet. Vi benytter varmt vand til afrensningen.

Tredje trin: Imprægnering af træterrasse

Sidste led i proceduren for træterrasse rensningen er imprægnering. Efter  rensningen er foretaget skal træet tørre, før imprægneringen kan igangsættes. Træet skal være helt tørt og vi kan derfor ikke imprægnere din terrasse samme dag som vi renser den. Det tager som regel nogle uger, før træet er tørt og imprægneringen kan igangsættes. Vi sørger for at du modtager en besked, dagen inden vi ankommer, så du har mulighed for at flytte havemøbler mm fra terrassen.

Bemærk: Du skal ikke oliere træterrassen hvis den imprægneres

Imprægneringen af terrassen gør, at du ikke skal oliere din træterrasse. Imprægneringen beskytter træet og lægger en hinde på træet. Det gør at vandet ikke kan trænge igennem, men vil lægge sig som dråber ovenpå. 

Du kan ikke oliere din terrasse, når den er blevet imprægneret, det er to forskellige behandlinger, som ikke kan benyttes på samme overflade. Med en imprægnering kan du bevare et pænt og ensartet look i op til 12 år. Terrassen tåler stadig rensning og afvaskning, uden at imprægneringen tager skade. Du kan også vælge kun at benytte dig af rensningen og desinficeringen, så du selv står for oliering af terrassen.

Løsningen til din træterrasse

Vi er meget stolte af vores arbejde, og ved at det giver et effektivt resultat. Derfor tilbyder vi at vi kommer og laver en gratis opmåling, samt en gratis prøve. Så kan du se det effektive resultat, en afrensning kan gøre for din træterrasse. Du kan som alternativt bestille en rensning, hvor vi kan starte med at lave en prøve. 

Skulle du ikke være tilfreds med arbejdet, kan du uden beregning afmelde rensningen. Du er som altid velkommen til at kontakte os, for at høre nærmere om vores produkter. Så kan vi sammen finde en løsning, udlægge en plan og pris, hvor begge parter kan være tilfredse.

Imprægnering specialudviklet til træterrasser + kvalitetssikring

play-video.jpg

Rens træterrasse og forlæng levetiden på dit træ

Det er vigtigt at vedligeholde sin træterrasse på samme måde som resten af huset. Du får en træterrasse, der har en længere levetid, og så slipper du for det omfattende arbejde med at skulle skifte træet ud med noget nyt.

Rens af din træterrasse foregår i tre trin. Vi starter med at påføre et lag af vores specialfremstillede rens, som trænger ind i træet, hvor det skal have god tid til at virke. Derefter bruger vi en højtryksrenser, som renser ved lavt trykt, så træet skånes så meget som muligt. Til sidst bruger vi imprægnering, når træet er tørt. Det kan godt tage et par dage, før træet er helt tørt, så imprægneringen kan ikke udføres samme dag, som vi har renset træet. Du behøver ikke at behandle din terrasse med olie, når den først har fået imprægnering, da der dannes en hinde, der beskytter træet, og derfor kan vand og skidt ikke trænge ind. Med denne behandling kan din træterrasse beholde sit flotte og ensartet udseende i op til 12 år.

Algebehandling træterrasse og rengøring af træterrasse med miljøvenlige produkter

Allerede efter det første år, hvor du har din træterrasse, vil du kunne se begyndende algevækst. Det er derfor vigtigt med algebehandling af træterrasse, og det vil vi gerne hjælpe dig med. Som husejer er der tit mange praktiske opgaver både indenfor og udenfor, og at skulle foretage en rensning af træterrasse kan virke som en uoverskuelig opgave. Hvis der først er kommet et mørkt lag på din træterrasse, er den allerede angrebet af alger, og du vil derfor være nødsaget til at foretage både en afrensning og imprægnering. En terrasse med alger er ikke særlig pæn, og den bliver også glat, så der kan være risiko for, at man falder på den. Vi kan defor tilbyde dig både algebehandling og rensning af din træterrasse med miljøvenlige produkter, så du kan gå sommeren i møde med god samvittighed.

Vi tilbyder at rense træterrasse og yderligere vedligeholdelse af dit hus

Udover rensning af træterrasse tilbyder Alge-Fri Danmark også facaderens, flisebehandling og Danmarks bedste algebehandling af tag. Vi udfører kvalitets arbejde, og vi vil gerne hjælpe dig med at få dit hus til at fremstå velholdt i mange år fremover.

Du kan med fordel følge os på Facebook, hvor du kan se billeder af vores flotte resultater, og vi har også kampagner med gode tilbud. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 44 450 518 eller på mail: salg@alge-fri.dk. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud, kan du også udfylde vores kontaktformular på vores hjemmeside, hvor du kan skrive, hvilken opgave du ønsker pris på og gerne hvor mange kvadratmeter, det drejer sig om. Vi tilbyder hurtig levering og op til 15 års holdbarhed på imprægnering. Der er ydermere også mulighed for håndværkerfradrag. Kontakt os og vi hjælper dig gerne med at få vedligeholdt dit hus og terrasse.