Algefri

Mekanisk rensning af træterrasse

Vi tilbyder afrensning og imprægnering af træterrasser i hele Danmark. Vi renser træterrassen med vores specialudstyr så terrassen, mere eller mindre, bliver som ny. Efter terrassen er blevet renset, sprøjter vi den med en desinficerende skum, som sikrer, at alle algesporer er slået ned. Sidste led i processen er påføring af vores farveneutrale imprægnering, som mætter træet og dermed sikrer, at fremtidige algeangreb er nemmere at slå ned ved hjælp af algebehandlinger. Vær opmærksom på, at imprægneringen er et alternativ til oliering og maling og dermed sparer dig tid og penge på den lange bane. Imprægneringen påføres nogle uger efter rensningen, og træet skal være tørt, når det bliver imprægneret, hvorfor vi ikke kan give dig en dato på udførslen af imprægneringen – vi sender dig i stedet en besked, dagen før vi kommer.

Før Efter
Før Efter

Gratis prøve og tilfredshedsgaranti

Vi er sikre på effekten af vores arbejde, så hvis du ikke er sikker på effekten, så kommer vi og laver en gratis prøve og opmåling, så du ved selvsyn kan se, hvad en rensning kan gøre for din træterrasse. Alternativt kan du bestille en rensning, og når vi så kommer for at udføre arbejdet, kan vi starte med at lave en prøve - er du ikke tilfreds, kan du afmelde rensningen på selve dagen uden beregning.

Arbejdsprocessen trin for trin

Dag 1 – Rensning af træterrasse

Terrassen renses for alger og overfladesnavs med vores specialfremstillede højtryksrensere, som er mere skånsomme mod træet end de gængse højtryksrensere fra byggemarkedet. Vi renser med rent vand.

Terrassen sprøjtes med en desinficering, som sikrer, at der ikke er nogle aktive algesporer tilbage.

Dag 2 – Imprægnering af træterrasser

Få uger efter rensningen påfører vi vores transparenten nano-imprægnering på det rensede areal. Dette gøres med en lavtrykssprøjte og træet får et godt lag for at sikre kvaliteten. Når nano-impægneringen er påført er vores arbejde færdigt.

Fremtiden

Vi anbefaler, at træterrassen, fra et halvt år efter afrensningen, bliver vedligeholdt ved hjælp af en desinficerende skum to gange årligt (forår og efterår). Du kan enten bestille os til at påføre desinficeringen eller du kan gøre det selv ved hjælp af en rygsprøjte – desinficeringen kan du eksempelvis købe her

Imprægnering specialudviklet til træterrasser + kvalitetssikring

play-video.jpg