Tagrensning

Tagrensning

Tagrensning priser fra kun 725 kr

Skal taget renses for alger så er du kommet til den helt rigtige hjemmeside! vi kan tilbyde en kemisk rens af taget for kun 725 kr, behandlingen påføres taget nede fra jorden ved hjælp af en lang lance, væsken fordeles ud over hele taget hvorefter tagrensning sker over tid, typisk 3-4 uger hvis du har grønne alger, har du gule lav så tager behandlingen 9-12 mdr. om at vise sit endelige resultat. Vi har nogen af de bedste tagrensning priser i Danmark.

Tagrensning med højtryk

Mange tror fejlagtigt man kan rense sit tag med en højtryksrenser, dette må vi på det kraftigste fraråde såfremt du ikke er professionel tagrenser, taget bliver simpelt hen mere modtagelig efter der er forsøgt renset og man risikere at få vand ind på loftet hvis man ikke ved hvad man laver. Rensning af tag bør kun udføres af fagpersonale med den nødvendige viden herom!

Andre former for Tagrensning

Der findes flere former for tagrensninger, den type vi tilbyder til 725kr er den mest skånsomme men også den langsomst virkende, som alternativ kan man også få et tagrenser firma ud og rense taget og efterfølgende male det, dette koster dog typisk 100-150 kr. pr. m2 hvorimod vores priser ligger på 2,5- 8kr for en kemisk Tagrensning, så man får altså mindst 10 gange så mange behandlinger for samme pris ved at vælge den kemiske løsning.

Tryk her for at bestille Algebehandling ( kemisk rensning af tag)