Tagrens

Tagrens

Læs her om tagrens

i Danmark er tagrens nu nærmest blevet en nødvendighed hvis man ønsker ens tag skal fremstå pænt og rent, vores milde vintere og våde sommere har gjort at tagrens er den eneste måde at holde taget rent og pænt på. Der findes mange typer af tagrens i Danmark men den mest brugte af alle er algebehandling, en algebehandling er en væske der sprøjtes på taget hvorefter begroningerne på taget dør over en periode og falder af taget.

Ønsker du at bestille algebehandling så tryk på denne tekst.

Tagrens og maling?

Nogen husejere vælger også at gå alle-in med en tagrens og maling af tag. Her er det dog vigtigt man lige tænker sig om en extra gang for mange tage tåler ikke at blive renset og malet, uagtet at tagmalerne siger at det godt kan tåle det! en god tommelfinger regl er at et tag der har afskaldninger ikke bør males eller tagrens, Et tag med afskaldninger bør enlig bare skiftes, da det ikke kan vare mange år før der er helt hul i taget og det derfor kan regne ind på loftet.

Skader Tagrens med algebehandling ikke taget?

Nej vi har endnu ikke kunne finde nogen dokumantion på at et tag kan tage skade af en tagrens med algebehandling, ligeledes har vi ikke kunnet finde artikler på nettet der omhandler skader i forbindelse med algebehandling, vi vurdere derfor at det må være helt uskadeligt for taget at blive tagrens med algebehandling.

Du kan læse mere om algebehandling af tag her: