Rent Tag

Rent Tag

Vil du have et rent tag?

Et tag er ligesom alt muligt andet det skal passes og plejes hvis det skal holdes rent og pænt. Et rent tag er også et langt sundere tag end et tag det er meget beskidt af alger og mos, et rent tag er ikke i fare for at blive utæt eller forst sprænge det vil altid være bedre til at modstå f.eks. skybrud eller lignende ekstreme situationer, ligger der meget mos på taget kan mosset blokere for vandet og derved presse andet tilbage i samlingen på tagstenene og ind på selve loftet.

Rent tag betyder meget for dit hus værdi.

Et rent og pænt tag giver ikke anledning til anmærkning på tilstandsrapporten, eller til bemærkninger ved køber, derfor er det en god forretning at holde sit tag rent og pænt. Et tag med meget mos giver en anmærkning på tilstandsrapporten og kan have betydning for den pris en køber vil give for huset, en køber ” leder ” jo altid efter punkter der kan give berettigelse til et prisnedslag, og taget er tit et af de punkter som køber vil slå på ved køb.

Rent tag – bare for din egen skyld

Ja det behøver jo ikke være andre grunde end at du selv ønsker et pænt og rent tag, hvis du bare nyder at se på et velholdt og nydeligt tag så er det jo grund nok i sig selv. Og med tagrensning priser fra 725 kr er det jo ikke nogen større investering at få sit tag rent og pænt igen.

Bestilt et rent tag ved at rykke på denne tekst.