Rensning Terrasse

Rensning Terrasse

Rensning Terrasse – vi har skarpe priser.

Vi er blandt de billigste i Danmark når det gælder rensning af terrasse, mange reklamere med de kan rense 100m2 for fx. 4500kr med imprægnering og ja det virker jo helt vildt billigt men når man så spørger til garanti ja så er det enten ingen garanti eller en meget kort garanti! Vi tilbyder som de eneste i Danmark 20 års garanti og tager man vores priser om sammenligner dem med vores ” billige ” kollegaer ja så er vores pris tit og ofte billigere da du jo ved os har garanti for de forbliver pæne i 20år.

Rensning af terrasse nemt og hurtigt.

Det er helt “smertefrit” for dig som husejer at få os til stå for rensning af terrasse, det eneste du skal gøre er at sørger vi har adgang til vand, herefter klare vi os selv og vi levere med garanti et resultat du bliver glad for mange år frem i tiden.

Rensning af terrasse gratis prøve før bestilling.

Vi er så sikre på vores kunne at vi altid tilbyder vores kunder at få en gratis prøve før de beslutter sig for at få renset terrasse, vi vil kun have tilfredse kunder og det har vi også ! Vi har til dato endnu ikke haft en kunde der ikke var tilfreds med resultatet efter at have fået renset fliser ved os! efter rensning af terrasse ser fliserne næsten ud som nye hvilket for mange er helt utroligt da de måske selv har prøvet at rense dem uden held.

Læs mere om rensning af terrasse og fliser ved at trykke på teksten her: