Rensning af tage

Rensning af tage

Rensning af tage vi er så billige det ikke kan betale sig at gøre selv!

Det er efterhånden så billigt at få rensning af tage at det ikke kan betale sig at bøvle med selv, fores priser starter fra 725kr for hele taget, og til den pris kan det vil ikke betale sig selv af forsøge, inden man har fået købt udstyr og kemi kunne man have fået sprøjtet taget af professionelle flere gange, du undgår også at skulle op på taget ved at lade os gøre arbejdet, med vores udstyr kan taget sprøjtes fra jorden.

Rensning af tage med algebehandling

Siden 2011 og frem er det blevet mere og mere normalt at få rensning af taget med algebehandling, ja salget er nærmest eksploderet siden 2011 og man forstår det godt! grundet de våde somre og milde vinteren har algerne fået de bedste betingelser for vækst og gror nu overalt på tagene. En algebehandling som til rensning af taget er en hurtig og billig løsning på problemet, til dem der er meget udsat for algevækst anbefaler vi altid at man får sprøjtet taget mindst 1 gang årligt.

Rensning af tage hvornår og hvordan ?

Hvornår er det bedst at lave rensning af tag med algebehandling? Ja det kan efterhånden være svært at svare på, for i vinter 2015 havde vi gode temperature til algebehandling helt frem til December så vi kan ikke mere sige hvilke mdr. der er bedst, instedet for forholder vi os nu kun til temperaturen, er der en god temperatur omkring 5-10 grader er det helt optimalt for rensning af tag med algebehandling.

Bestil rensning af tag / algebehandling ved at trykke på denne tekst.