Rensning af tag

Rensning af tag

Rensning af tag & algebehandling

Efter en lang og våd vinter med alt for lidt frostvejr er der alger overalt også på taget, det er derfor nu du skal bestille rensning af tag inden algerne for alvor får fat i taget. med en algebehandling kan du nemt få bugt med alger og andet skidt, der er kommet på taget gennem vinteren.

Rensning af alle tagtyper

Hvert forår har vi en lang venteliste på algebehandling det er derfor vigtigt du er ude i god tid når du skal bestille rensning af tag, det bedste ville være at bedt at bastille allerede i Januar/Februar for ikke at komme bagerst i køen,  Når vi går i gang først på foråret er det ca. 3-4 ugers ventetid, vi kommer derfor sjældent samme uge som du bestiller.

Rensning af tag

Tagrensning giver mindre skidt i tagrenderne

Hvis du årligt får en rensning af tag kan du med stor sandsynlighed helt undgå at tagrenderne tilstoppes med mos og alger, dette sker dog først når taget er helt rent og forbliver rent via en årlig Tagrensning, blade og andet skidt kan naturligvis stadig komme og stoppe tagrenden men mos og alger kan man altså nemt forebygge mod så de ikke giver problemer.

Læs mere her om vores algebehandling af fliser.

Bestil rensning af tag af tag ved at trykke på dette link.