Rensning af fliser

ADVARSEL Rensning af fliser ikke for private!

Det er alment kendt at en højtryksrenser kan ødelægge dine fliser hvis du forsøger at højtryksrense dem. Det kan blive en dyr fornøjelse hvis du selv går i gang med rensning af fliser uden at have den nødvendige viden og erfaring, du risikere simpelt hen at dine fliser bliver mere beskidte at se på til næste år hvis du ikke gør det rigtigt. for at udføre en korrekt rensning af fliser skal du rigtigt nok have en højtryksrenser men en hobby model kan simpelt hen ikke levere vand nok, man skal bruge en vandmængde på 20-30 liter pr. minut og minimum 200 bar. derudover må du ALDRIG bruge en rensekasse hvor dyserne peger direkte ned på fliserne, rensekassen skal vinkle dyserne således de renser skråt på fliserne og derved løfter skidtet af fliserne.

Kemi til Rensning af fliser

Mange tror også man skal bruge en masse kemi når man renser fliser, men det er slet ikke nødvendigt, rent vand fra vandhanen er nok såfremt man har det rigtige udstyr, brugen af kemi er først nødvendig efter endt rensning af fliser, her er det en god ide at give fliserne en algebehandling så de sidste spore i fliserne også bliver fjernet.

Ny imprægnering efter rensning af fliser

Det er vigtigt at man laver en ny imprægnering på fliserne efter endt rensning af fliser men denne imprægnering skal være af en ordenlig kvalitet! der findes mange mærker på markedet hvor de påstår man blot skal bruge 1 liter pr. 10m2, sidde produkter er efter vores mening værdiløse for der vil komme så lidt imprægnering ned i stenen at det ikke vil have noget effekt overhovet, hos os blander vi selv imprægneringen da vi får det som koncentrat, herefter bruger vi 333ml pr. 2m hvilket sikre et super godt resultat.

Lad professionelle stå for din fliserensning

Vi har nu i de overnævnte tekster prøvet at forklare lidt om hvordan man rigtigt laver rensning af fliser og som du sikkert kan læse er det ikke bare ligetil, derfor anbefaler vi altid at det er et professionelt firma der laver rensning af fliser på den måde kan du også opnå garanti på arbejdet!

Vi tilbyder nano imprægnering af fliser.

Rensning af fliser

Du kan læse mere om vores fliserens ved at trykke på denne tekst !