Mos på fliser

Mos på fliser

Mos på fliser er nemt at få væk med algebehandling

Med en algebehandling af fliserne vil mos på fliserne visne og du kan herefter nemt og hurtigt feje det væk, hvis du vælger ikke at feje mosset væk fra fliserne risikere du det kommer hurtigt igen, det er derfor vigtigt du tager dig tid til at få mosset ved. Efter du har fået mosset væk er det vigtigt at vedligeholde fliserne med algebehandling efterhånden som det er nødvendigt, og hvor tit det er nødvendigt er svært at sige, det kan kun tiden vise, men vi anbefaler mindst 1 årlig behandling.

Hvad er en Algebehandling mod mos på fliser ?

En algebehandling er en væske man sprøjter ud på fliserne, væsken tager alle grønne alger på fliserne i løbet af 3-4 uger og mos tager normalt ca. samme tid, det er dog tydeligt på mosset om det er død, det skifter simpelt hen farve fra grøn til grå / brunt.

Kan man selv sprøjte mos på fliser

Det kan man formentligt godt hvis man har adgang til de produkter der virker på mos, men kan det betale sig bør du nok tænke? vores behandling koster kun 725 kr så det er nok meget begrænset hvor meget du bør forsøge selv. Vi dækker hele Danmark og har normalt en leveringstid på 3-4 uger. Det er derfor en god ide at man i starten af foråret (Januar/Februar ) allerede bestiller os til at behandle mos på fliser, vi kommer self. ikke før vejret er til det og mosset er i vækst, du kan derfor roligt bestille i foråret men husk at gøre det i god tid så du ikke kommer bagerist i køen!

Tryk her på teksten hvis du ønsker at bestille en behandling mod mos på fliser.