Fliserensning

Fliserensning

Fliserensning er billigere end nye fliser

De fleste bliver noget overrasket når de høre priserne på at få lagt nye fliser, typisk koster det 400-450kr for fliser, sand, arbejdsløn mm, derudover tager arbejdet som reglt flere dage og svinger og larmer en helt del! en fliserensning er hurtigt overstået og koster fra 65-100kr pr. m2 alt efter hvor mange fliser man har. En fliserensning er ikke kun hurtigere og billigere den er også væsentlig bedre for miljøet,  i dag er vores samfund blevet et køb og smid væk samfund og det er betemt ikke en holdbar løsning, med en fliserensning kan vi garantere at dine gamle fliser kan holde i minumum 20år mere! Til stor gavn for miljøet!

Hvordan kan vi give garanti på gamle fliser efter en fliserensning?

Gennem mange års erfaring og forsøg med imprægnering er det nu muligt at give 20 års garanti på gamle fliser, efter en fliserensning hvis man imprægnere fliserne med den rigtige imprægnering kan de holde sig fine og rene i mange år. Det kræver dog samtidig at man giver dem en årlig algebehandling, den årlige algebehandling er nødvendig da fliserne eller kan blive grønne igen.

Fliserensning af gamle fliser vil gå gamle fliser til at holde længere end nye!

Nye fliser eller fliserensning ? ja der er ingen tvivl om hvad vi anbefaler! hvis du køber nye fliser må du i dag forvente at de allerede inden for 1-5 år efter de er lagt kan blive grønne og glatte, flisepest og andre alger kommer også hurtigere til end tidligere. Derfor er fliserensning af dine nuværende fliser ofte en bedre ide end blot at skifte til nye.

Du kan læse mere om fliserens ved at trykke her: