Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få en pris på fliserens
- Bestil et opkald

Alge-Fri udfører professionel, effektiv og miljøvenlig fliserens. Vores pris og kvaliteten af vores fliserens hænger fornuftigt sammen. Hos Alge-Fri tilbyder vi nemlig fliserens til en god og konkurrencedygtig pris, samtidig med at vi garanterer for en fliserens af allerbedste kvalitet.

Fliserens uden nanoimpægning

Fliserens uden nanoimpægning

Startpakke op til 30m2 - kun 1.750 kr

Normal pris: 3.500 kr

Professionel og skånsom fliserens

Miljøvenlig desinficering af fliserne

Pris pr. m2

 

 

Fra 29 kr

Bestil tilbud
Fliserens & Nanoimpægning

Fliserens & Nanoimpægning

Startpakke op til 30m2 - kun 2.500 kr

Normal pris: 5.000 kr

Professionel og skånsom fliserens

Miljøvenlig desinficering af fliserne

Nanoimprægnering med 20 års garanti

Pris pr. m2

 

Fra 39 kr

Bestil tilbud

Fliserens pris fra 29 kr /m2

Fliserens til konkurrencedygtige priser

Alge-Fri er en ung og dynamisk virksomhed med dygtige medarbejdere, der har arbejdet med fliserens og behandling af fliser og andre typer stenbelægninger i mange år. Vi har derfor en høj faglighed og prioriterer samtidig den gode service. Vi går hverken på kompromis med vores faglighed eller vores service i forhold til at løse den aktuelle opgave med kvalitet i topklasse. Hos Alge-Fri er en aftale en aftale, og kundens tilfredshed er altid vores vigtigste prioritet. Med faglig viden og en god dialog sikrer vi, at vi kan stå inde for at løse den aktuelle opgave, som aftalt. Både i forhold til pris og kvalitet.

Alge-Fri yder således professionel, miljøvenlig og effektiv fliserens til en konkurrencedygtig pris. Oplever du, at fliser eller andre stenbelagte områder omkring din bolig er angrebet af uønsket algevækst, mos eller flisepest, så er en effektiv fliserens fra Alge-Fri en nærliggende løsning på problemet.
Vi renser fliser i hele Danmark

Hos Alge-Fri kører vi til vores kunder overalt i Danmark, så vi kommer til dig, uanset hvor du bor. Algevækst, mos og flisepest på fliser eller andre stenbelægninger er et ret udbredt problem for mange boligejere rundt om i Danmark pga. det fugtige klima. Der er også i de senere år en tendens til længere perioder med meget regnvejr, hvilket betyder endnu bedre vækstvilkår for de mange alger og anden tilgroning, der vokser i den danske natur. Med dette danske klima er det næste umuligt på egen hånd at holde fliser og andre stenbelægninger fri for alger, mos og flisepest. En fliserens fra Alge-Fri er en hurtig og effektiv løsning på denne opgave. Vi er sikre på, at du bliver glad for resultatet både i forhold til pris og kvalitet. Fliserensen fra Alge-Fri får dine fliser og andre stenbelagte arealer til at fremstå som helt nye, rene og indbydende.

Professionel fliserensning fjerner flisepesten fuldstændigt
Bekæmpelse af flisepest før og efter billeder

Høj kvalitet og god pris på fliserens fra Alge-Fri

Alge-Fri udfører en professionel fliserens af høj kvalitet til en god pris.

Alge-Fri kommer algevækst, mos og flisepest til livs på en professionel, effektiv og miljørigtig måde ved brug af miljøvenlige og specialudviklede metoder og produkter. Vores professionelle fliserens er en proces i flere intervaller, som vi udfører for at opnå et perfekt resultat med lang holdbarhed.

Første interval
I første omgang afrenser vi dine fliser med vores specialudviklede børste, som kun renser med postevand. Børsten renser fliserne helt fri for flisepest, alger og mos kun ved brug af vand og uden kemikalier. Fliserensen efterlader fliserne åbne og ubeskyttede, hvorfor de hurtigt vil kunne blive angrebet af flisepest uden efterfølgende behandling. Det er derfor vigtigt med næste del i processen som er en desinficering af dine fliser.

Andet interval
Næste interval i fliserensen er således desinficering af fliser og sten. Vi sprøjter desinficering som et skumlag på dine fliser, hvorefter desinficeringen langsomt trækker helt ind i flisen og fjerner de dybereliggende alger. Desinficeringen sikrer på den måde, at fremtidige belægninger ikke får rodfæste. Når flisen er tør, så er desinficeringen trukket helt ind i flisen, hvorefter dine fliser er klar til næste interval i fliserensen, nemlig en imprægnering.

Trejde interval
Vi benytter en transparent nano imprægnering, der beskytter flisernes overfalde. 1 – 3 uger efter fliserens og desinficering sprøjter vi et passende lag nano imprægnering på dine fliser med en lavtrykssprøjte. Imprægneringen er 100% miljøvenlig og skåner dine omgivelser og miljøet. Den transparente nano imprægnering laver ikke farveforskel i forhold til flisernes oprindelige farve. Imprægneringen beskytter flisernes overflade og bevirker at flisen optager mindre vand og fugt, hvilket beskytter mod frostskader. Imprægneringen mindsker ny tilgroning af alle slags på dine fliser, hvorfor du kan nyde dine rene og indbydende fliser i mange år fremover.

Få en fliserens pris hos alge-fri

Få 20 års garanti på rens og imprægnering

Efter en komplet rensning og imprægnering af dine fliser giver Alge-Fri 20 års garanti mod flisepest og vedvarende alger. Garantien forudsætter at du tilmelder dig vores vedligeholdelsesaftale, hvor vi en gang årligt kommer og giver dine fliser og sten en desinficerende skumbehandling. Med denne vedligeholdelsesaftale sikrer du det flotte og varige resultat de næste 20 år.

Fliserens pris

Alge-Fri giver dig forud for alle vores behandlinger et tilbud med en komplet prisoversigt på den aktuelle opgave. I forhold til en fliserens med afrensning, desinficering og imprægnering giver vi også give en prisoversigt, hvor vi synliggør de forskellige ydelser og udgifterne som udgør totalprisen. Herunder også den anbefalede vedligeholdelsesaftale efter en fliserens og imprægnering, som sikrer dig 20 års garanti mod flisepest og vedvarende alger på dine fliser.  

Book en gratis prøverens af dine fliser

Hvis du en gang for alle kunne tænke dig at komme af med flisepest, mos og vedvarende alger, så tilbyder Alge-Fri en gratis prøverens. På den måde ser du det færdige resultat, inden du bestiller en komplet afrensning af dine fliser. Du ser med egne øjne, at dine fliser og andre stenbelagte områder bliver helt rene igen, og at fliseafrensning ikke skader dine fliser og sten. Ønsker du at booke en sådan gratis og uforpligtende prøverens, så kommer vi hjem til dig og renser ca. 1 x 1 m af dine fliser, så du får syn for sagen. Vi kører til vores kunder i hele Danmark, så book en gratis og uforpligtigende prøverens uanset hvor i landet du bor!

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Servicefradrag

For de fleste boligejere er en komplet fliserens med afrensning, desinficering og imprægnering inkl. en vedligeholdelsesaftale en udgift – af større eller mindre betydning. Prisen på en fliserens kan uanset blive billigere ved at anvende et håndværkerfradrag, da muligheden for at anvende håndværkerfradrag er blevet udvidet. Fliserens er en af de `serviceydelser´ som kan give dig et servicefradrag. Dette er væsentligt for dig, der gerne vil have en fliserens og komme alger, flisepest og andre generende belægninger til livs. Der er derfor en del penge at spare ved at benytte dette servicefradrag. Du har med andre ord mulighed for at spare penge på din udgift til en fliserens på denne måde.

En fornuftig investering

En fliserens er altid en fornuftig økonomisk investering. Når du udrydder algevækst, mos og flisepest og således vedligeholder tilstanden på din terrasse, indkørsel og andre stenbelagte overflader, undgår du senere hen at skulle købe og lægge nye dyre sten. I den henseende er en fliserens en økonomisk besparelse og en god investering. Derudover giver resultatet af en fliserens en langt højere brugsværdi af de stenbelagte arealer omkring din bolig. En fliserens får dine fliser og sten til at fremstå som helt nye igen. Vi er sikker på at du bliver yderst tilfreds med en fliserens fra Alge-Fri, både i forhold til pris og kvalitet.

Book en prøverensing og se det fantastiske resultat
Du kan som nævnt begynde med at booke en gratis prøverens, så du med egne øjne kan se det flotte resultat. Herefter tilbyder Alge-Fri et uforpligtende tilbud, som du kan vælge at gøre brug af. I forbindelse med afgivelsen af tilbuddet, som viser en oversigt over de forskellige ydelser og udgifterne til disse, da rådgiver vi også om den bedste løsning til den aktuelle opgave. Her trækker vi på vores mangeårige erfaring indenfor afrensning af fliser mv., og kan derfor rådgive med stor ekspertise og høj faglighed om, hvordan vi renser dine fliser eller andre stenbelagte områder allerbedst.

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende