Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få et tilbud på Afrensning af fliser
- Bestil et opkald

Alge-Fri er specialister i bekæmpelse af alger og andre typer belægninger. Vi har specialdesignet udstyr og specialudviklede miljøvenlige rensemidler, så vi kan behandle alle typer overflader professionelt, effektivt og miljøvenligt.

Afrensning af fliser - Spar op til 50%

En professionel afrensning af dine fliser

Alge-Fri har mange års erfaring i afrensning af fliser, og hvis du bestiller en afrensning af dine fliser, så skal ikke bekymre dig om flisepest eller vedvarende alger i de næste 20 år. Alge-Fri fjerner alger, mos og flisepest hurtigt og effektivt, og du ser det færdige resultat samme dag. Vedvarende alger er ikke godt for tilstanden på dine fliser, og det er heller ikke et kønt syn. En professionel afrensning af dine fliser er derfor også en økonomisk løsning på problemet med vedvarende alger og andre belægninger, for du undgår derved at skulle købe og lægge nye dyre fliser. Med en afrensning af dine gamle fliser eller andre stenbelagte områder omkring din bolig, da kommer disse til at fremstå som helt nye, rene og indbydende igen.

Klimaet i Danmark gør algervækst til et udbredt problem

Det danske fugtige klima giver gode vækstbetingelser for alger, mos og flisepest. Algevækst af forskellige slags og også flisepest eller grå lav er derfor et ganske udbredt problem for boligejere rundt om i landet. I de senere år er der også en tendens til længere perioder med mere regn og fugt, hvilket betyder endnu bedre vækstvilkår for de mange forskellige slags alger og andre plantevækster, der findes i den danske natur. Det er derfor ganske svært at holde ens fliser og andre stenbelagte overflader helt fri for belægninger af disse slags. Det behøver som nævnt ikke være et stort problem at komme af med de uønskede belægninger, for med den rigtige algerens eller en komplet afrensning af dine fliser fra Alge-Fri, da hjælper vi dig hurtigt og effektivt af med de uønskede belægninger på dine fliser og andre stenbelagte områder omkring din bolig.

Professionel fliserens
Fliserena med 100% virkningsgaranti

Alger og algerens

Der er mange forskellige slags alger og algevækst ser derfor forskelligt ud. Bedst kendt er algevæksten som grønlige belægninger, men der findes også gule, hvide, grå og sorte alger. Alger er meget små planter, der findes overalt i naturen. Alger på dine udendørs overflader er ikke et kønt syn, og algevæksten er på samme tid ødelæggende for de overflader hvorpå den vokser.

Vi anbefaler at du bestiller en algerens, så snart du kan se, at der er algevækst på de udendørs overflader omkring din bolig. Det er vigtigt at rense algerne væk i god tid, og vi anbefaler derfor at også at behandle nylagte fliser med algerens. På den måde undgår du at skulle afrense dine fliser senere hen. Ligesom en årlig vedligeholdende algerens modvirker, at der ikke kommer alger og andre belægninger på fliser og stenbelagte områder.

En algerens fra Alge-Fri er effektiv og hurtig proces, som ikke tager lang tid. Vi benytter professionelt udstyr, der sikrer en jævn fordeling af algemidlet, så det virker optimalt. Vi sprøjter algemidlet på de angrebne overflader i et skumlag, hvorefter algemidlet har en kemisk reaktion på algerne, som dræber og løsner algerne. Vi benytter en miljøgodkendt og miljøvenlig algerens, der virker med det samme. Alt afhængig af hvor voldsomt overfladerne er angrebet, da vil algerensen have forskellige varighed i tid. Der kan derfor gå alt fra et par uger og i sjældnere tilfælde op til et år, før man kan se det endelige resultat. Algerensen virker i et samspil med det danske vind og vejr, som med tiden fjerne de døde alger fra overfladen.

I nogle tilfælde er det ikke nok med en algerens. Hvis dine fliser og sten er meget hårdt angrebet af alger og andre belægninger så som flisepest, da er det nødvendigt med en mere dybdegående fliseafrensning. Alge-Fri tilbyder professionel afrensning af dine fliser. Fliserens er en effektiv afrensning af dine fliser og sten, hvor dine udendørs stenbelagte områder udseendemæssigt bliver som nye igen. Alge-Fri tilbyder en gratis og uforpligtende prøverens af dine fliser.

Fliserena med 100% virkningsgaranti

Processen for en fliserens

I forbindelse med en fliseafrensning fra Alge-Fri renser vi dine fliser og andre stenbelagte områder med professionelt og specialdesignet udstyr og teknik samt specialudviklede og miljøvenlige rensemidler. Efter en fliserens vil dine fliser fremstå fuldstændig som da de blev lagt. En fliserens fjerner samtidig også den genstridige flisepest, hvis den også har spredt sig på dine fliser og sten. Effektiv afrensning af fliser er en proces i flere intervaller.

01

Afrensning af fliser

Første interval i processen er afrensning af dine fliser og stenbelagte områder. Det foregår med en specialudviklet børste, som udelukkende renser med almindeligt vand. Børsten renser grundigt og dybdegående uden brug af kemikalier og uden at ødelægge fliserne. Fliserensen gør fliserne helt fri for alle overfladiske og uønskede belægninger, som alger, mos og flisepest. Du kan se resultatet af afrensningen med det samme. Fliseafrensningen efterlader fliser og sten åbne og ubeskyttede, hvorfor de hurtigt kan blive angrebet af alger og flisepest igen. Det er derfor næste interval i fliserensen er meget vigtig.
02

Desinficering af fliser

Andet interval i processen er desinficering af dine fliser og sten. Efter fliseafrensningen, skal fliserne have en desinficering. Desinficeringen lægger sig som et skum ovenpå fliserne. Den trækker langsomt ind i flisen og fjerner de dybereliggende alger, som også danner grobund for flisepest. Denne del af fliserensen er meget vigtig, de den effektivt modvirker fremtidige belægninger på dine fliser. Desinficeringen er først trukket helt ind i materialet, når flisen er helt tør. Vi anbefaler at du hvert år lader dine fliser desinficere, for med en årlig desinficering sikrer du at dine fliser altid fremstår rene og indbydende.
03

Imprægnering af fliser

Sidste interval i processen er en imprægnering af dine fliser og sten. Vi påfører ikke imprægneringen lige efter fliserne er blevet renset og desinficeret, men venter 1 til 3 uger efter fliseafrensningen og desinficeringen. Når tiden er gået, kommer vi tilbage og påfører vores miljøvenlige og transparente nano imprægnering. Da imprægneringen er farveløs, betyder det, at der ikke kommer nogen farveforskel i forhold til flisernes oprindelige udseende. Vi påfører et passende lag nano imprægnering med en lavtrykssprøjte. Imprægneringen sikrer at overfladen på din fliser og sten er beskyttet optimalt, både mod frostskader og nye tilgroninger af alle slags.

Nyt fugesand eller stenmel

I forbindelse med fliseafrensningen skylles sandet op i fugerne. Vi tilbyder derfor at du kan købe nyt fugesand eller stenmel. Hos Alge-Fri sælger vi disse produkter til 5 kr. pr. kg., og vi leverer fugesand eller stenmel på din adresse i forbindelsen med imprægneringen af dine fliser. Du kan tidligst tilføje nyt fugesand 24 timer efter imprægneringen.

Alge-Fri giver 20 års garanti på rensning og imprægnering

Alge-Fri giver 20 års garanti mod flisepest og vedvarende alger, når vi har renset og imprægneret dine fliser og stenbelagte arealer. Garantien forudsætter at du tilmelder dig vores vedligeholdelsesaftale, hvor vi kommer en gang årligt og giver fliser og sten en desinficerende skumbehandling. Med denne vedligeholdelsesaftale sikrer du et flot og varigt resultat. Du sikrer også, at du de næste 20 år slet ikke behøver at bekymre dig om algevækst eller flisepest!

Lidt om flisepest

Selvom navnet flisepest lyder voldsomt, så er flisepest en harmløs blanding af svamp og grøn- eller brunalge, også kaldet lav eller lavsvamp. Flisepest kan være svær at slippe af med, når den først har fået fat i dine fliser eller andre stenbelagte områder. Den breder sig meget aggressivt – deraf navnet. Flisepest er som sådan ikke skadelig for dine fliser på samme måde som algevæksten er det, men flisepest eller grå lav skæmmer udseendet på dine fliser eller andre stenbelagte områder. Med afrensning af dine fliser fra Alge-Fri kommer vi flisepesten på dine fliser og sten til livs.

Joomla Gallery makes it better. Balbooa.com

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende