Fliserens

Fliserens

Giv dine fliser en fliserens!

Vi lover dig du aldrig kommer til at fortryde det når du ser hvad vi kan gøre med en fliserens! Vi er så sikre på os selv og vores kunnen at vi gerne kommer og laver en gratis prøve på fliseres hos dig! Hvis vi ikke var 100% sikrere på du blev overbevist og overrasket over vores arbejde ville vi jo aldrig tilbyde en gratis prøve, så vi ved derfor med garanti du bliver overrasket! det eneste du skal gøre er at ringe til os og oplyse adresse og flise arealets størrelse så kommer vi helt gratis og laver en prøve hos dig!

Fliserens med 10-15-20år garanti!

Det er aldrig før set i Danmark at man kan give op mod 20 års garanti på fliseres men ikke desto mindre er det nu en mulighed, Grundet udviklingen med imprægnering af fliser efter en fliserens er det nu muligt at give garanti mod vedvarende alger!

Fliserens skal vedligeholdes!

Træerne gror desværre ikke ind i himlen derfor er det ikke kun nok at imprægnere fliserne, de skal også have en årlig algebehandling for at forblive pæne, om man så malede fliserne ville de stadig kunne blive grønne derfor tilbyder vi en årlig algebehandling til alle vores kunder der har fået lavet fliserens. Kun ved at veligeholde fliserne kan man opretholde garantien.

Du kan læse mere om fliserens ved at trykker her: