Flisepest

Flisepest

 

 

Hvad er flisepest ? Skal du bruge algefjerner og kan det fjernes?

Alle der har oplevet at få flisepest ved hvor svært og nærmest umuligt det er at komme af med igen. Flisepest er en svamp der i familie med lav, de gror som oftest på fliser og er til stor gene for mange husejere, flisepest ligner mest af alt en hvid/grå ” blomst ” og den sidder rigtig godt fast i fliserne! flisepesten kan ikke som mange påstår tages af med kemi, det har mange husejer også måtte sande efter adskillige forsøg.

flisepest

Flisepest kan fjernes med det rigtige udstyr!

Har man det rigtige udstyr kan flisepest fjernes nemt hurtigt og meget skånsomt, vi har investeret i det bedste udstyr på markedet for skånsomt at kunne fjerne flisepesten fra fliser, dette gøres endda helt uden kemi! vi vasker simpelt hen fliserne med rent vand i en speciel rensekasse som er designet til netop dette formål. Når alt flisepesten er væk er det vigtigt at desinficere overfladen så man er sikker på der ikke er rester tilbage nede i flisen af flisepest, ydermere er det en god ide at give fliserne en imprægnering så de er mere modstandsdygtige mod flisepest fremadrettet.

Kommer flisepesten ikke bare igen?

Jo hvis du ikke vedligeholder din fliser vil flisepesten komme igen med tiden, det er derfor vigtigt at vedligeholde sine fliser med en årlig algebehandling, det vil sikre at flisepesten ikke kommer igen og du holder også dine fliser fri for andre alger, og sikre derved at dine fliser forbliver flotte i mange mange år vælger du os til at rense og imprægnere dine fliser og samtidig får lavet årlig algebehandling ved os, ja så kan vi give op til 15 års garanti mod du får flisepest igen!

Læs mere om vores fliserens mod flisepest ved at trykke her!

 

 

Læs mere om flisepest hot Algekvit her:

Flisepest