Algerens

Algerens

Algerens vigtigt at vide!

Hos Alge-Fri er vi eksperter i at bekæmpe alger, uanset hvilken opgave du måtte have så har vi en løsning! Algebehandling er mange ting og det kræver en stor viden og erfaring at gøre det rigtigt da der findes mange forskellige algetyper. Bruger du ikke de rigtige produkter risikere du at stå uden effekt og at have brugt en masse penge på algebehandling det er derfor vigtigt man ved hvad man laver inden man bare går i krig!

Algerens med grønne alger!

Er du angrebet af grønne alger kan du med stor fordel og effekt bruge vores algerens ( algebehandling ) til at fjerne algerne med igen, det er både hurtigt og meget billigt.

Algerens

Algerens med flisepest!

Mange tror fejlagtigt at algerens kan fjerne flisepest, dette er desværre ikke tilfældet og prøver du alligevel bliver du nok meget skuffet, algebehandling virker kun mod grønne alger og delvist mos, og gule lav. Har du problemer med flisepest skal der mere til end blot kemi. Tryk her for at læse om hvordan vi fjerner flisepest!

Algebehandlings-middel til alle formål!

Der findes desværre ikke en algebehandling der kan klare det hele, man må vælge det produkt der virker til de enkelte alger, vi kan hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til dine alge problemer du skal blot ringe på vores hovednummer som du finder under kontakt i menuen øverst på siden.

Har du problemer med grønne alger kan du bestille en algebehandling ved at trykke her: