Alger

Alger

Alger på huset, taget, terressen eller facaden?

Hjælpen er her! vi udføre algebekæmpelse over hele Danmark og i de fleste tilfælde kan algerne fjernes hurtigt og skånsomt ved brugen af algemiddel, med vores priser kan du blive fri for alger for kun 725kr på dit tag, fliser, eller facade, vi kan sprøjte stortset alt! Alger er ikke kun grimme de kan også skade dit hus!, algerne indeholder meget fugt hvilket betyder at de steder hvor algerne gror er der mere fugtigt end de steder hvor der ingen alger er, det kan derfor føre til yder fugtskader på huset hvis man ikke rettidigt får fjernet algerne, ligeledes kan algerne indeholde fugt som fryser i vinterperioden som kan resultere i frostsprunget tagsten.

 

Alger hvordan kan man se om det er alger?

Alger er typisk grønne, men der findes også andre typer af alger som er grå, sorte og røde, disse alger kan ikke altid tages væk ved at sprøjte dem med algemiddel, der skal ofte en fysisk rens til, men dette opgave kan vi også nemt klare, her skal du blot ringe for at få et tilbud på opgaven da denne type opgaver ikke er omfattet af vores pakke tilbud.

 

Hvis det ikke er alger hvad er det så?

Mange tror at de grå og gule “blomster” der især gror på tage og fliser er alger, men det er faktisk en svamp som går under navnet lav, lav kaldes også i den grå udgave for flisepest, og er meget vanskelig at komme af med. Algemiddel og andet kemi virker ikke på grå lav. Har du grå lav kan kun en mekanisk rens med maskine fjerne dem, ring til os og få et tilbud på denne type opgaver.

 

Tryk her for at bestille algebehandling.