Algefjerner

Algefjerner – Algerens

Skal du bruge algefjerner ?

Så læs lige dette før du køber noget algefjerner! for kun 725kr kan vi give dit tag en behandling med algefjerner. Nu tænker du måske det var da billigt og ja det er det også! men ikke desto mindre er det rigtigt! KUN 725 kr for at få algefjerner på hele taget! og vi køre oveni købet i hele Danmark uden extra gebyrer! og grunden til vi kan holde priserne så langt nede er ganske enkelt, vi samler nemlig kunder sammen før vi køre ud, dette betyder også at ventetiden nogen gange kan være 3-4 uger, men set i forhold til prisen og at vi dækker hele Danmark syntes vi det er ganske pænt.

Måske Danmarks billigste algerens?

Der er mange deals site der har kørt med priser på samme niveau som os men fælles for det fleste af dem er at de lukker ret hurtigt, vi har nu været i branchen siden 2013 og behandlet mange tusinde huse med algerens, vi har formået at finde en måde at give Danmark befolkning billig algefjerner uden at gå på kompromis med kvaliteten, service eller support! Vi har endda formået også at lave et lille overskud ved at drive vores forretning og dette håber vi self. vil fortsætte i fremtiden.

algerens

Fjerner effektivt  grønne alger!

Hvornår virker jeres behandling med algefjerner? Har du grønne alger så virker vores fjerner inden for 2-3 uger og du kan se et tydelig resultat, har du derimod gule alger ( også kaldet lav ) så tager det vores algerens 9-12 mdr. før det endelige resultat kan ses. Dette skyldes at algefjerneren godt nok dræber algerne hurtigt men de slipper først meget senere når deres rødder er nedbrudt af naturen. Grå lav ( også kaldet flisepest ) har algerens ingen effekt på. Du kan også læse om vores rensning af tag.

Tryk her for at bestille algebehandling.

Læs mere om algefjerner hos Algekvit her:

Algefjerner