Man - Fre: 8 - 17

Image
Image

Ring mig op

Få et tilbud på rens af træterrasse
- Bestil et opkald

Algefri udfører professionel algerens af din træterrasse, hvis den er groet til med algevækst. En træterrasse, der har mørke og uønskede algebelægninger, er trist at se på. Når algelaget på din træterrasse bliver vådt, så er det også glat og farligt at gå på. Den største risiko ved vækst af alger og mos på din træterrasse er dog, at der kan opstå fugt og råd i træet, som i værste fald kan ødelægge hele din terrasse.

Træterrasse rensning uden Nanoimprægnering

Træterrasse rensning uden Nanoimprægnering

Startpakke op til 30m2 - kun 3.000 kr

Normal pris: 5.000 kr

 

Skumbehandling af træet

Professionel og skånsom rensning

Pris pr. m2

 

 

Fra 39 kr

Bestil tilbud
Træterrasse rensning & Nanoimpægning

Træterrasse rensning & Nanoimpægning

Startpakke op til 30m2 - kun 3.600 kr

Normal pris: 6.000 kr

Skumbehandling af træet

Professionel og skånsom rensning

Nanoimprægnering med 12 holdbarhed

Pris pr. m2

 

 

Fra 54 kr

Bestil tilbud

Algerens træterrasse fra 39 kr /m2

En hurtig og effektiv algerensning af træterrassen

Som husejer, der er indehaver af en træterrasse, så kan den årlige opgave med at rense terrassen være en udfordring sammen med der mange andre praktiske udendørs opgaver. Alge-Fri tilbyder en hurtig og effektiv algerens af din træterrasse. Vi har en årelang erfaring med algebehandling og fjerner nemt algevæksten med en professionel og miljøvenlig algerens.

Træterrassen kræver løbende vedlighold
Det er på både kort og lang sigt mere økonomisk at vedligeholde din træterrasse end at lade den gro til med algevækst, da der her er risiko for at din træterrasse bliver helt ødelagt af alger, fugt og råd. Med en algerens fra Alge-fri får din træterrasse længere levetid, du får en pæn terrasse og slipper for det omfattende og kostbare arbejde at skulle skifte træet ud med noget nyt. Alge-Fri tilbyder professionel og effektiv algerens af din træterrasse, en algerens der også er en fornuftig økonomisk investering!

Algerens træterrasse
Tilbud på alge afrensning af træterrassen

Om algevæksten her i landet

Alger er et udbredt problem i Danmark pga. det fugtige klima. Rigtig mange boligejere oplever derfor, at algerne hurtigt vokser frem på bl.a. træterrassen. Hvis du har fået lagt ny træterrasse, kan du, allerede inden for det første år, se begyndende algevækst. Det er derfor altid vigtigt med algebehandling af din træterrasse, hvilket vi hos Alge-Fri kan hjælpe dig med. Algevækst behøver nemlig ikke at være et stort problem, for med den rigtige algerens kan du hurtigt og effektivt blive de uønskede alger kvit og få en pæn træterrasse.

Har du forsømt træterrassen? Den kan højest sandsynligt reddes
Måske har du ikke har fået din træterrasse behandlet fra ny af og måske har du heller ikke været flittig med at rense den. I de tilfælde kan du pga. det danske klima ofte opleve, at algevæksten spreder sig med lynets hast. Når din træterrasse er meget tilgroet med algevækst, da vil en algerens ikke længere være nok, og så er det nødvendigt med en mekanisk rens af din træterrasse.

Algerens eller mekanisk rens - spørg os
Uanset om du står med en træterrasse hvor en algerens er nok, eller du står med en situation hvor din træterrasse har brug for en mere grundig mekanisk rens, så har vi løsningen hos Alge-Fri. Vi tilbyder i begge tilfælde efterfølgende en imprægnering, som giver din træterrasse et meget længere holdbarhed.

Alge-Fri skaber resultater med miljøvenlige metoder og produkter

Alge-Fri kommer algerne til livs på en professionel og miljørigtig måde ved brug af miljøvenlige metoder og produkter. Hos Alge-Fri benytter vi både miljøvenlige metoder og produkter i forhold til algerensen af din træterrasse, samt hvis din terrasse har brug for en mekanisk rens og efterfølgende imprægnering.


Vi tilbyder en gratis prøve på vores mekaniske terrasserens forud for selve afrensningen af din træterrasse. Så kan du med egne øjne se resultatet af terrasserensen, før du bestiller den!

Imprægnering efter algerensning holder træterrassen pæn i mange år

Vi anbefaler som nævnt imprægnering af din træterrasse både efter en algerens og efter en mekanisk terrasserens. Imprægneringen af træterrassen betyder, at du ikke skal oliere træterrassen, da imprægneringen beskytter træet ved at lægge en hinde på overfladen af træet. Det har den virkning, at vand ikke kan trænge igennem imprægneringen, men vil lægge sig som dråber ovenpå terrassen. Med vores miljøgodkendte imprægnering af træterrassen vil din terrassen kunne bevare et pænt og ensartet look i op til 17 år.

Bestil en gratis prøve rensning af træterrasse

Kontakt

Ring til os 70 20 20 33

Hovborgvej 28C 7200 Grindsted

Vi er landsdækkende