Algebehandling af tag

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag fra kun 725kr

Vi tager kun 725kr for at algebehandle dit tag, hvilket gør os til et af de billigste firmaer i Danmark, uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Udover vi er billige så vi også hurtige, vi har normalt 3-4 ugers ventetid hvilket er ret hurtigt når man tænker på vi dækker hele Danmark.  Vejret har naturligvis også meget at sige og i nogen perioder kan vejret være skyld i vi ikke kan nå at lave algebehandling af tag inden de normale 3-4 uge.

Algebehandling af tag

Algebehandling af tag hvordan virker det!

Vores behandling er en behandling der virker! det garantere vi! Men, den virker ikke på alt og den kan ikke udføre mirakler, har du grønne alger så er den yderst effektiv og du kan blive fri for algerne på få uger. Har du derimod gule lav, ja så går der altså 9-12 mdr. du kan se det endelige resultat, og har du grå lav ( flisepest ) ja så har en algebehandling af tag slet ingen effekt! her virker kun Fliserens.

Behandling med algefjerner på tag hvorfor ?

Der kan være flere grunde til at man vælger at få lavet en algebehandling af taget, den hyppigste grund er nok at det ikke er pænt med et tag fyldt med alger, en anden grund kan være at man ikke ønsker at udsætte sit tag for den massive fugt som algerne opsuger og forplanter ned taget, i ekstreme tilfælde kan alger på taget medføre skader på taget grundet algerne holder på fugten.

Bestil algebehandling af tag her:

Læs også om algebehandling fra algekvit her:

Algebehandling af tag